Podneta je krivična prijava

Sara Plavšić i Tijana Ajfon gošće su Pulsa Srbije na Kurir televiziji, a razlog je užasna vest.

Naime, Tijanina najbolja drugarica Sara je pretučena, a povrede joj je naneo, kako ona tvrdi, dečko sa kojim je pet meseci bila u vezi. Sara koja kaže da ju je dečko vukao po betonu se pojavila u emisiji bez trunke šminke i pokazala modrice i podlive na licu.

- Držim se, biću dobro - rekla je Sara koja se odmah rasplakala i nije mogla da priča.

- Dete je od 19 godina bez očinske figure, on je to iskoristio i on to zna. Želela sam da stane i ispriča sve što se desilo. Prošlo je malo dana da bi ona to mogla da ispriča. To se desilo u subotu na nedelju, vraćali su se iz provoda, tu su se zakačili, on je nju istukao, on je nizak, rođen iskompleksiran. Sara nije jedina njegova žrtva, mnoge su se javile, Beograd je veliko selo. Izvukao je iz auta i najbrutalnije ju je udarao o asfalt, imamo izveštaje od lekara i od policije - pričala je Tijana, a prenosi Kurir.rs.

Foto: Kurir.rs

Počinilac je pušten da se brani sa slobode, dobio je zabranu prilaska i podneta je krivična prijava.

- Ona nema psihu zrele žene, podnela je krivičnu prijavu, pa je dobio još 30 dana, a to može da dođe i do godine. Cela javnost je šokirana, on je dečko sinoć bio u kafani najnormalnije. Normalan i porodičan nije, priča da je razveden, ima dve ćerke, nije razveden i Sara mu nije prva ženska žrtva, poznat je po portalima kada se pomene njegovo ime. Pretio je da će uraditi tri puta gore stvari jer ima tu i tu vezu - dodala je Tijana.

Autor: Kurir.rs

#Sara Plavšić

#nasilje