Glumica koja se proslavila ulogom Čudesne Žene pokazala kako stvari često funkcionišu van kadra

Prelepa glumica Gal Gadot, koja je publici širom sveta najupečatljivija kao Čudesna Žena u novim filmovima o DC junacima, izjavila je da nije imala najbolji odnos sa režiserom filma Liga pravde Džosom Videnom tokom snimanja.

Ona je potvrdila raniju vest da joj je Viden otvoreno pretio da će "naškoditi njenoj karijeri".

- Na neki način mi je pretio da će naškoditi mojoj karijeri rekavši da ako nešto budem uradila, da će mi karijeru učiniti jadnom - rekla je Gadotova u izjavi za izraelsku stanicu N12 News Network.

Ranije je časopis Holivud reporter objavio članak u kojem je preneta atmosfera sa snimanja, pa je, između ostalog, objavljeno da su Viden i Gadotova često ulazili u otvorene svađe. U jednoj od tih svađa Viden je i zapretio da će naškoditi njenoj karijeri ukoliko ne izgovori neke prepravke u tekstu koje je on napravio za Čudesnu Ženu.

Viden je inače preuzeo režiranje ovog filma nakon što je izvorni režiser Zek Snajder odustao od daljeg režiranja, usled smrti svoje ćerke. On je od početka negirao navode da je uradio išta loše tokom snimanja filma. Međutim, glasine da je nezgodan za saradnju su postojale i pre ovog slučaja.

Tokom prošle godine više glumaca je to reklo, između ostalih i Džejson Mamoa, Rej Fišer (koji je to uradio tvitom), Karizma Karpenter i drugi.

Izgleda da nezgodnih šefova ipak ima svuda, zar ne?

IZVOR: TW / @ray8fisher

Autor: redportal.rs

#Gal Gadot

#džos viden

#liga pravde

#Čudesna žena