Imovina stečena u braku obuhvata stan i dva lokala na Novom Beogradu 😎

Nakon javne prevare sa Tarom Simov Ivana Aleksić rešila je da se razvede od supruga Nenada Aleksića Ša, a pre nekoliko dana u Zadrugu stigli su mu papiri za razvod braka. Ša i Ivana su se navodno tokom jušeranjeg dana našli na sudu.

Još uvek zakoniti supružnici dogovorili su se za sporazumni razvod braka, a kako mediji pišu, Ša je poželeo da nešto od imovine sam da supruzi.

Foto: Pink.rs

- Ivana nije tražila ništa, sem da što pre izađe iz tog braka u kojem je bila osramoćena kao žena. Budući da nisu imali dece, samo je želela da se razvedu što pre i da vrati devojačko prezime - ispričao je izvor blizak paru za Alo! Kako je rekao, reperova je odluka bila da sa njom podeli svu imovinu stečenu u bračnoj zajednici:

- Nenad je naveo da želi da sa Ivanom podeli sve ono što ima, a tu spadaju stan i dva lokala na Novom Beogradu, od čega se u jednom trenutno nalazi salon lepote koji Aleksićeva vodi. Najverovatnije će upravo njega ostaviti njoj - izjavio je izvor i potom dodao:

- Oboje ih poznajem godinama, istina Ša više ne mogu da prepoznam, izgubio se u Zadruzi. Ipak, ova njegova odluka da sa Ikom podeli sve što ima, ljudska je i ispravna. Kad ju je već povredio i ostavio, bar da ne bude na ulici - ispričao je blizak prijatelj repera i njegove još uvek zakonite supruge.

Autor: redportal.rs

#Nenad Aleksić Ša

#Razvod

#detalji

#imovina

#ivana aleksić