Brat pokrenuo borbu za pravdom za Marinino obrazovanje ❤💪

Nikola Samardžić je na društvenoj mreži Instagram započeo potragu za pravdom za obrazovanje svoje sestre Marine. Naime, on je podelio da su Marini na prijemnom za upis u srednju muzičku školu dali prijemni za zdravorazvojnu decu iako ona ima Daunov sindrom.

Nikola je objavio Marininu sliku na kojoj piše "PRAVDA ZA MARININO OBRAZOVANJE" i podelio priču:

- Sigurni ste da ste do sada sve videli? Od mene uglavnom ste mogli da vidite vesele objave vezane za biznis, ideje, motivaciju, edukaciju i još mnogo toga u čemu smo svi zajedno uživali.

- Nažalost, imam jednu veoma ružnu vest, mojoj Marini su podvalili prijemni za zdravorazvojnu decu za upis u SREDNJU MUZIČKU ŠKOLU.

- Znate već svi da je moja sekana devojčica sa Daunovim Sindromom i da je završila 6 godina niže (osnovne) muzičke škole po IOP programu (programu prilagođen za njene sposobnosti), došla je na red i srednja škola. Kao hladan tuš, dočekala nas je vest da će moja Marina morati da polaže prijemni kao i ostali???? U početku smo mislili da je šala, ali danas 2. dan prijemnog sat i po vremena ponižavanja, pardon ispitivanja moje sestre pitanjima za koje ona nikad nije čula? Bilo je to najdužih sat i po ikada, moja Marina se lavovski borila i na svako pitanje sa osmehom pokušala da da odgovor, ali nažalost ovog puta su joj pojedini stali na put. Sa podsmehom su je oni koji su joj to namestili ispratili iz škole i počeli da pričaju kako joj tu zapravo nikad nije ni bilo mesto jer je zaostala.

- E pa draga gospodo, ovog puta ste naišli na tvrd kamen, a ja vam obećavam da će u narednih nedelju dana za ovaj skandal da sazna čitava država!

- Za sada toliko, ja se ničega ne stidim, sa vama sam uvek delio i lepe, ali ovog puta i ružne stvari! Najbitnije je da svi znate šta se desilo, PRAVDA ZA MOJU MARINU, PRAVDA ZA NJENO OBRAZOVANJE!

View this post on Instagram

A post shared by Nikola Samardžić (@samaki30)

IZVOR: IG / samaki30

Ubrzo su nakon ove pbjave pristigli komentari podrške, a i na društvenoj mreži Tviter se proširila ova vest, kada je @kr3ativnihaos objavio tvit o ovoj prici uz opis:

- Ovo svi treba da pročitate i da dođe do što više ljudi.

IZVOR: TW / @kr3ativnihaos

Autor: redportal.rs

#Daunov sindrom

#Marina Samardžić

#Nikola Samardžić

#srednja muzička škola