Aplikacija koja je pokrenuta pre skoro 16 meseci stekla je oko 60.000 korisnika

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić juče je prisustvovao promociji apdejtovane verzije aplikacije "Parking servis". Prva verzija ove aplikacije izašla je pre skoro 16 meseci i za to vreme je stekla oko 60.000 korisnika. 😏

Putem aplikacije koja funkcioniše na nivou aplikacija najrazvijenijih zemalja, možete da platite parkiranje u parkiralištima, garažama i zonama. Takođe, možete dobiti notifikaciju o isteku vremena plaćenog parkiranja i izdatoj elektronskoj dnevnoj parking karti.

- Novina je što korisnici sada mogu da dobiju obaveštenje i o vozilima uklonjenim ili premeštenim "paukom" po nalogu nadležnih organa, kao i lokaciji na kojoj se vozilo nalazi. Takođe, stanovnici područja zonskog sistema parkiranja nakon što dobiju obaveštenje o isteku povlašćene karte za parkiranje od sada mogu da je plate onlajn i na taj način produže njeno važenje. Parkiranje u garaži korisnici takođe mogu da plate onlajn, bez odlaska na blagajnu i bez kontakta sa inkasantima, tako što će skenirati parking karticu koju preuzimaju na ulazu u parkiralište - napisao je zamenik gradonačelnika na svom Fejsbuk profilu.

IZVOR: FB / @Goran.Vesic.zvanicna.stranica 

Kada skinete aplikaciju, dnevnu parking kartu možete platiti 50 odsto manje.

Aplikacija se može skinuti na sve telefone, a kako je sve možete koristiti, pogledajte na linku ispod 👇🏻🧐:

IZVOR: YT / JKP Parking servis Beograd

Autor: redportal.rs

#JKP Parking servis Beograd

#Parking servis

#Update

#Verzija

#aplikacija

#beograd

#parking