Glumac dobio drugog sina 🥳

Popularni mladi glumac Petar Strugar dobio je drugog sina, kako pišu mediji. Glumac je svoju devojku Olju, dugogodišnju poznanicu, sakrio od očiju javnosti, kao i to da je trudna.

- Da, tačno je da sam dobio drugog sina. Srećan sam i uživam u tome. To je sve što ću reći na ovu temu - rekao je kratko za Blic Petar Strugar, koji iz braka sa koleginicom Ivanom Nikolić ima sina Zariju.

Saznanje da će dobiti drugog naslednika Petra je obradovalo, te je sa nestrpljenjem čekao njegov dolazak.

- Kada mu je devojka saopštila da je u drugom stanju, Petar je bio oduševljen jer je oduvek želeo veliku porodicu. Mnogo je vezan za starijeg sina, a sada sa Ivom se prisetio kako sve ide od menjanje pelena do kupanja - kaže izvor upućen u celu priču.

Petar posle nekoliko javnih veza nije želeo da sadašnju devojku eksponira u medijima, zato je cela ova priča sve iznenadila.

- Olja i on se poznaju dugi niz godina. Ona nije iz javnog posla i ne želi da se medijski eksponira. Vodi miran život i prija joj da je daleko od očiju javnosti. Prvo su bili prijatelji, a onda su varnice sevnule. Prija joj to što je Petar neposredan, duhovit i neko ko voli sport i prirodu i životinje, kao i ona - dodaje izvor.

View this post on Instagram

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar)

IZVOR: IG / @p_strugar

Autor: Blic / redportal.rs

#dete

#otac

#petar strugar

#sin