Vampirski tretman zasniva se na regenerativnom svojstvu trombocita koji se uzimaju od pacijenta.

Iako je ime ovog tretmana, ali i sam način izvođenja pomalo zastrašujuć, žene širom sveta ga obožavaju i kunu se u njega. PRP ili vampirski tretman, kako se popularno naziva, namenjen je svim ženama koje žele da svoju kožu regenerišu i podmlade.

Vampirski tretman zasniva se na regenerativnom svojstvu trombocita koji se uzimaju od pacijenta. Odnosno, pre početka tretmana obavlja se pregled doktora i uzima krv pacijenta koja se prerađuje u posebnom aparatu i stvara serum koji se kasnije ubrizgava u željeni deo tela.

Foto: Pixabay.com

Pre nego što doktor ubrizga dobijeni serum, na lice se nanosi anestetska krema koja na lice deluje poput anestezije. Serum se potom u kožu unosi malim iglicama te ostavlja crvene tačkice po koži.

Vampirski tretman namenjen je svim ženama koje žele da regenerišu kožu, onima koje žele da ublaže bore, podočnjake, strije, ali i ožiljke. Nije striktno da se tretman radi samo na licu, već se može izvoditi i na drugim delovima tela.

Rezultati su vidljivi već nakon jedne nedelje, a za potpun efekat stručnjaci preporučuju minimum 3 tretmana u određenom vremenskom razmaku.

Ukoliko ste isprobali ovaj tretman, pišite nam svoje utiske.

Autor: redportal.rs

#KRV

#koža

#lepota

#nega

#nega lica

#prp tretman

#regeneracija

#trombociti

#vampirski tretman