Ubio je najmanje 8 žena u periodu od 1987. do 2001. godine

Francuski serijski ubica Mišel Furnire umro je u 79. godini izjavili su francuski zvaničnici. On je umro u bolnici u Parizu rekao je javni tužilac.

On je bio na izdržavanju 2 doživotne robije zbog kidnapovanja i ubijanja najmanje 8 žena, dok je njegova supruga Monika Olivije osuđena na doživotnu kaznu zbog saučesništva.

Furnire je osuđen na doživotnu kaznu zatvora tek 2008. godine zbog ubistva više žena, a 2018. godine osuđen je na drugu doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva svog saradnika.

On je priznao da je izvršio još nekoliko ubistava, među kojima je i ubistvo britanske studentkinje Džoane Periš. Svoje žrtve je uglavnom silovao, a imale su od 12 do 30 godina. Na kraju ih je ili upucao ili izbo nožem.

Furnire je prvi put osuđen za seksualno zlostavljanje u 25. godini života kada je proveo 8 meseci u zatvoru zbog napada na devojku u svom rodnom Ardenu.

Poznate žrtve ovog psihopate su Isabel Lavil, Fabijen Leroj, Žan-Mari Desramo, Elizabet Briše, Nataša Danaj, Selin Saison, Mananja Tumpong, Farida Hamiče, Mari-Angel Domece, Žoana Periš i Estel Muzin.

Autor: redportal.rs

#Crna Hronika

#pedofil

#serijski ubica