Aktiviraj besplatni promo period sada, otkaži bilo kada 🧐

Tempo života u 21. veku je brz i dinamičan. Čovek modernog doba, ima dosta obaveza koje čine sastavni deo njegovog dana. Zato nam je najdragocenije slobodno vreme, kada želimo da bez ulaganja dodatnog napora dobijemo kvalitetan, brz i raznovrstan zabavni sadržaj i uzivanje u kom sve ide lako i jednostavno. Kako bi isli u korak sa razvojem tehnologije, potreba gledalaca ali i svetskim tržištem – kreirali smo Apollon, prvu domaću online platformu za gledanje filmova i serija sa prevodom, i to bez reklama. 🤷‍♂️🤷‍♀️

Foto: Printscreen Apollon /redportal.rs

Apollon je jedini domaći servis putem kog korisnici mogu u svakom trenutku da pristupe bazi sa više od 10 000 sati, holivudskog i domaćeg filmskog i serijskog programa sa prevodom na srpski jezik. Pored najvećeg izbora holivudskih filmova, ovaj servis nudi bezgraničan broj američkih serija kao i celokupan opus serijskog programa u produkciji Telekom Srbija i Pinka, kao i sve kultne filmove domaće kinematografije. Sve ovo, Apollon čini jedinstvenim i u pogledu svetskih ponuda ovog tipa koji se mahom zasnivaju na sopstvenim sadržajima. 

Foto: Printscreen Apollon /redportal.rs

Pored sadržaja, i upotreba servisa je namenjena svim uzrastima i kategorijama gledalaca. Svi korisnici Telekom kablovske mreže mogu potražiti filmove sa oznakom Apollon u svom video klubu, i pristupiti bogatom svetu igranog programa za sve ukuse i uzraste. APOLLON možete aktivirati u IRIS TV Video klubu Telekoma Srbija pozivom kontakt centra na broj 0800 100 100 ili u najbližoj mts poslovnici. Svakom korisniku kompletan APOLLON sadržaj je dostupan besplatno prvih mesec dana od datuma aktivacije. Po isteku promo perioda od mesec dana, korisnici mogu nastaviti da uživaju u APOLLON sadržajima po ceni od samo 399 dinara mesečno.

Svi drugi korisnici mogu aktivirati Apollon, preuzimanjem aplikacije za SMART televizore ili Android i Iphone pametne telefone. Ukoliko zelite mogucnost gledanja i na racunaru ili tabletu, registrujte se za 30 dana besplatnog koriscenja putem adrese Apollon.rs.

Foto: Printscreen Apollon /redportal.rs

Zbog svojih specificnosti, prednosti su na strani Apollona. Apollon je jedini servis sa objedninjenom listom filmova pet američkih najvećih studija I najvećom arhivom kultnog domaćeg filmskog i serijskog programa. Apollon je i prvi servis sa SVIM prevedenim naslovima na lokalni, srpski jezik. Jednostavan za upotrebu, bez reklama I banera – namenjen svim uzrastima. Apollonu mogu pristupiti sva domaćinstva ili individualni korisnici sa samo internet konekcijom preuzimanjem aplikacije ili pristupom na web adresu apollon.rs.

Foto: Printscreen Apollon /redportal.rs

Ovakav servis možete aktivirati već danas, i narednih mesec dana koristiti potpuno besplatno. 

U pogledu inovacija, značajna informacija za korisnike iz regiona je da će svi naslovi biti prevedeni i na druge lokalne jezike: hrvatski, bosanski, makedonski i albanski – što omogućava svim korisnicima da uzivaju u bogatom i pažljivo odabranom sadžaju servisa Apollon, i to bez reklama.

Vizija Apollona je ne samo da unese inovaciju na regionalno tržište, već i da oplemeni svakodnevnicu i svojim korisnicima pruži zabavu najboljeg kalibra, kojoj će ostati verni.

Autor: redportal.rs

#Apollon

#dokumentarci

#filmovi

#kućni bioskop

#serije

#strim