Neverovatna vest dolazi iz kineske provincije Henan

Dve devojke iz kineske provincije Henan, koje su se pronašle na društvenoj mreži Douyin (koju bismo najbolje mogli opisati kao kinesku verziju TikToka) su saznale da su zapravo - bliznakinje! 😲

Naime, Čeng Keke i Žang Li, obe iz grada Žengžou iz pomenute provincije, primetile su jedna drugu krajem prošle godine na mreži, a budući da su izgledale gotovo identično - rešile su da ostanu u kontaktu. Konačno, u martu ove godine su se srele, nakon čega se ispostavilo da je sličnost mnogo veća nego što je izgledalo preko interneta.

Foto: AsiaWire/nepoznato

Čeng i Žang nisu samo izgledale isto, već su bile i skoro iste visine, imale su identičan glas, ispostavilo se da imaju i slične hobije i interesovanja. Nešto potom se ispostavilo i da imaju istu krvnu grupu, posle čega su obe izrazile sumnju i počele da postavljaju pitanja svojim roditeljima.

Zapravo, Čeng je o tome neprestano postavljala pitanja svojim roditeljima, koji su na kraju morali da priznaju istinu - da je ona usvojeno dete. Nedugo potom, i mama od Žang je priznala svoj deo istine, koji je glasio da ona i njen muž nisu imali dovoljno novca za 2 dece, pa da su jedno dali na usvajanje. 😲😲😲

Tada je svima bilo jasno da su one te bliznakinje, ali su njih 2 ipak rešile da urade DNK test, koji je to i potvrdio.

IZVOR: FB / The Paper 澎湃新闻

Malo je reći da su se jako obradovale zbog toga, tako da je veza koju su već bile uspostavile od prvog susreta u martu postala još jača, po njihovim rečima.

- Mi smo skoro potpuno iste. Kada smo zajedno često imam utisak kao da gledam u ogledalo - rekla je Čeng tom prilikom.

Ovaj primer je još jednom pokazao ono što se manje-više zna i inače, a to je da braća i sestre uvek saznaju istinu o postojanju drugih, čak i kad se od njih to krije.

Autor: ladbible.com / redportal.rs

#bliznakinje

#henan

#čeng keke

#žang li