Lazić: Ponekad razbacam stvari po kući...

Pevač Darko Lazić nalazi se u žiži javnosti zbog svađe sa verenicom Marinom Gagić, ali i zbog paljenja groba njegovog oca, o čemu više možete čitati u tekstovima ispod:

Nakon navoda da ga je verenica ostavila i vratila se kod roditelja u Pećince, Darko Lazić govorio je za Telegraf Jetset i otkrio da se zaista posvađao sa Marinom, ali da situacija nije toliko ozbiljna kao što je predstavljeno.

- Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli veridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta veridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gde nema svađe nema ni ljubavi - rekao je Lazić i dodao.

- Nisam ja neodgovaran pa da zbog toga imamo probleme. Jesam malo, ali ne baš toliko. Iskreno, ponekad razbacam stvari po kući .(smeh) Nemam pojma šta njoj smeta kod mene i šta mi zamera, to moraš nju da pitaš - dodao je.

Pevač smatra da su glasine o drugoj ženi potekle iz sela, jer ga, kako je rekao, ne vole baš svi, a neki su možda i ljubomorni na njega.

- Ne vole me svi u selu, verovatno neka doza ljubomore, sujete, nemam pojma baš. Nikad u životu se nisam sa bilo kim zamerio u selu, poštujem moje meštane i volim moje selo, ljude odavde, ali postoje ljudi neki... Ima nas raznih - ispričao je Darko, a zatim je progovorio i o nastupima tokom pandemije:

- Pevam, ubijam svaki dan, ne znam koliko pevača peva na tim korona žurkama, oni se uhvatili za mene! Bar da sam pevao, pa ajde. Odem kao gost, a gde god se pojaviš moraš uzeti mikrofon da otpevaš jednu, dve pesme, jer sam pevač. Druge pevače ne diraju, a Darko peva na korona žurkama... Kad je Darko u pitanju, od muve se pravi slon - rekao je pevač.

Autor: redportal.rs

#Priznanje

#Svađa

#darko lazic

#marina gagic