Snimci na kojima Đole Đogani ljubi drugu ženu izazvali burne reakcije u javnosti

Snimci koji su tokom sinoćne večeri objavljeni u okviru emisije Paparazzo Lov šokirali su javnost. Naime, na njima se vidi da je popularni denser Đole Đogani ljubio javnosti nepoznatu žensku osobu, o čemu više možete saznati iz teksta ispod.

Nakon Đoletovog razvoda od Vesne Delibašić u medijima se spekulisalo da je glavni krivac za razvod bila upravo Vesna, sadašnja nevenčana supruga densera, ali su to više puta demantovali.

Foto: Pink.rs

Slađa je svojevremeno govorila o periodu razvoda od Đoganija i tom prilikom se dotakla navoda da ju je bivši muž varao.

- Da sam bila pametna, kao i većina žena, mogla sam da očuvam svoj brak. Ali pošto sam jako brzopleta kod mene je sve "sad ili ništa". Moj unutrašnji osećaj me nikada nije prevario. Otišla sam glavom bez obzira, ali bih sve ponovo isto uradila. Moj muž je govorio da nikada ništa nije uradio, a ja ih vidim - ispričala je svojevremeno Slađa u jednoj emisiji i dodala:

- U životu svaki muškarac vara i to je činjenica. Postoji li neki koji nije prevario? Ne bih komentarisala da li sudbina vraća milo za drago, ja sam to sve odavno precrtala vezano za Đoleta i Vesnu - izjavila je pevačica za Blic.

Autor: redportal.rs

#Slađa Delibašić

#prevara

#vesna đogani

#đogani

#đole đogani