Reper se tajno venčao, pa otvorio dušu i rekao da je spavao sa više od 300 žena, ali zbog dve se kaje 🧐

Reper Vuk Mob nedavno je tajno stao na ludi kamen i oženio se Oliverom Konatar sa kojom je nedavno dobio i ćerku Teonu. Vuk je kroz intervju koji je dao za Hit Informer govorio o ženama koje je imao, pa se tako dotakao teme Kije i Tijane Ajfon.

Vuk je otkrio da se prvi put poljubio sa 13 godina, a sa 16 imao prvi intimni odnos, nakon čega je spavao sa više od 300 žena.

- Posle srednje škole menjao sam devojke kao čarape. Sigurno sam spavao sa više od 300 žena, možda i 400. Spavao sam sa mnogim pevačicama, kako slobodnim, tako i zauzetim. Kada bih ja pustio jezik mnogi brakovi bi popucali - rekao je Vuk Mob i potom izjavio da se kaje što je bio sa Kijom i Tijanom Ajfon.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Kiju sam upoznao u Nemačkoj u jednom klubu gde sam svratio na piće pre nastupa. Tamo je došla sa Borom Santanom. Razmenili smo brojeve i tako je sve počelo. Nikada nismo bili u ozbiljnoj vezi. Nemam ništa lepo o njoj da kažem, kajem se za mnoge stvari koje sam radio u životu, pa i za to što sam bio s njom - rekao je Vuk.

- Ušao sam u rijaliti jer sam hteo da se čuje za mene. Međutim, tamo se nisam snašao, niti šta pametno pokazao. Smuvao sam se s Tijanom Ajfon, a sada da me neko pita šta mislim o njoj ne bih znao šta da mislim. Niti smrdi, niti miriše. Posle smo se svađali preko medija, jer sam ja negirao da smo bili zajedno. Ispao sam džukela što sam se pravdao da nisam bio s njom - kaže Vuk, prenosi Objektiv.rs.

View this post on Instagram

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

IZVOR: IG / @iamvukmob

Autor: redportal.rs

#Kristina Kija Kockar

#kajanje

#olivera konatar

#venčanje

#veza

#vuk mob

#žena