Bubamaro moja mila u ženskoj verziji 😎

Poznata pevačica Ivana Selakov pre tri nedelje publici je premijerno predstavila obradu pesme Bubamaro, koju je u originalu izveo Nenad Knežević Knez. Kako je pevačica otkrila za kamere RED TV-a i emisiju Whatzuuuup na ovaj korak odlučila se jer u proteklom periodu nije našla pesmu po svojoj meri koju bi mogla da snimi.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Nije se pojavila prava pesma, nisam uspela da čujem neku dobru pesmu od kompozitora i moj Peđa je došao na ideju... Dobili smo dozvolu od kompozitora i rešili da joj udahnemo neki novi život - rekla je pevačica i otkrila da li je čula neki komentar na obradu pomenute pesme od originalnog izvođača:

- Ne, ja bar da sam čula, ali kompozitor je dao "zeleno svetlo" to je uvek najbitnije pravno, ali nadam se da se i njima dopada.

IZVOR: YT / IvanaSelakovVIPPER 

Pevačica se tokom intervjua osvrnula i na majčinstvo i rekla da joj je ćerka Kruna promenila sve, ali nabolje i dodala da će je podržati u koliko jednog dana kada odraste bude želela da krene njenim stopama i postane pevačica, osim ako ne bude antitalenat. 😅

Ceo intervju sa Ivanom Selakov možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Ivana Selakov

#bubamaro

#knez

#obrada

#pesma

#red tv