Za sada nema mogućnosti da pristalice ostavljaju komentare

Bivši i 45. američki predsednik Donald Tramp pokrenuo je novu platformu za komunikaciju sa pristalicama, nekoliko meseci nakon što je trajno suspendovan sa Tvitera, Fejsbuka i Instagrama.

Naime, otvorena je stranica u okviru sajta donaldjtrump.com pod nazivom From the desk of Donald J. Trump gde bivši američki predsednik pod parolom Save America komentariše aktuelnu društvenu i političku situaciju u Sjedinjenim Državama.

Na ovoj platformi bivši američki predsednik će imati mogućnost da postavlja komentare, slike i video snimke, a mnogi koji prate političku situaciju u SAD, navode da bi ovo mogla da bude uvertira u kampanju za predsedničke izbore 2024. godine.

- U vreme tišine i laži, dolazi tračak slobode. Mesto gde se može govoriti slobodno i bezbedno. Pravo iz kabineta Donalda Trampa - navodi se u video snimku koji se nalazi na samom vrhu ove stranice.

Korisnici koji posete ovu platformu mogu da objavljuju Trampove komentare na Fejsbuku i Tviteru, međutim, postavlja se pitanje da li će velike kompanije tolerisati poteze Trampovih pristalica.

Donald Tramp nema mogućnost pristupa najvećim društvenim mrežama nakon haosa u Kapitolu početkom ove godine, kada je optužen da je direktno odgovoran za sve što se dešavalo.

Autor: redportal.rs

#Amerika

#Donald Tramp

#Fejsbuk

#Instagram

#Nova mreža

#SAD

#tramp

#tviter