Oduvek je volela da bude u centru pažnje i ispred kamere, veoma je samopouzdana i dobra u režiji 😍😍

Prelepa Eli Goldstajn je prvi model sa Daunovim sindromom koja je angažovana od strane poznatog modnog brenda Guči. Sa samo 18 godina je već sarađivala sa brendovima kao što si Najki, Superdrug i Vodafone. A onda je došao na red i Guči. Ova kampanja je objavljena u italijanskom Vogu.

Što se tiče njene kampanje za Guči, bazirana je na Gučijevoj maskari L'Obscur za koju je kreativni direktor Alesandro Mikele rekao:

- Dizajnirao sam L’Obscur maskaru za autentičnu osobu koja šminkom priča svoju priču o slobodi na svoj način.

Goldstajn je upravo prirodna lepota koja savršeno ispunjava ovaj opis.

Foto: Instagram/Gucci

Saradnju sa poznatim brendovima je ostvarila uz pomoć Zebedee Management agencije, koja zastupa osobe sa invaliditetom. Sa njima je ukrstila snage pre više od 4 godine i od tada rezervacije pristižu.

Eli je rođena sa dodatnim hromozomom, a njena mama Ivon o svojoj ćerki kaže:

- Svi smo neverovatno ponosni na Eli i sve divne komentare koje je imala na Gučijevom Instagramu. Oduvek je volela da bude u centru pažnje i ispred kamere, veoma je samopouzdana i dobra u režiji. Drama je njena strast i bila je u puno emisija. Veoma je odlična i želi da je vide i čuju. Veoma dobro govori engleski jezik i ima sjajnu memoriju koja pomaže u pamćenju skripti.

Foto: Instagram/Gucci

Prilikom posete Londonu u toku pomenute kampanje Eli je izjavila:

- Zaista sam uživala u manekenstvu i volela sam da nosim Guči haljinu. Zaista sam ponosan na fotografisanje i volela bih da budem poznata. Radujem se modeliranju za druge brendove.

A na društvenoj mreži Tviter, osvanula je objava posvećena upravo ovoj mladoj dami. Ubrzo su počeli da se nižu brojni pozitivni komentari i reči podrške:

IZVOR: TW / @MiksiFromDBlok

Foto: Instagram/Gucci

Autor: redportal.rs

#Daunov sindrom

#Eli Goldstajn

#Guči maskara L'Obscure

#guči

#model