Bivši par viđen i na koncertu pre dva dana

Prošlog petka profil lista Page Six na Tviteru objavio je vest koja se isprva činila kao lažna, ali se ispostavilo da je definitivno tačna - bivši par poznatih, glumac Ben Aflek i pevačica Dženifer Lopez uslikani su kako provode vreme. Tačnije, Lopezova je uslikana u Aflekovom automobilu.

Vest je brzo prošla kroz mrežu, a radoznalost fanova je naglo skočila kada su u pitanju njih dvoje i o čemu se tu zapravo radi. Da podsetimo. Aflek je raskinuo vezu sa glumicom Anom de Arnas početkom godine, dok je Lopezova raskinula veridbu sa Aleksom Rodrigezom pre dve nedelje.

Ipak, u međuvremenu se desio još jedan zabeležen susret njih dvoje - naime, Aflek je bio u društvu Lopezove i u nedelju uveče budući da je ona pevala na koncertu Vax Live: The Concert to Reunite the World. Medijima nije promaklo da je Dženifer tad pevala pesmu Sweet Caroline, što opet možda ne bi bilo neobično samo po sebi da se ne radi o pesmu koja se tradicionalno vezuje za bejzbol tim iz Bostona po imenu Red Sox, a čiji je Aflek veliki fan oduvek.

Da li ćemo na kraju ipak gledati to venčanje? 🙂

IZVOR: TW / @PageSix

IZVOR: TW / The Wendy Williams Show

Autor: redportal.rs

#Ben Aflek

#Dženifer Lopez

#ponovo zajedno