Izvređali suprugu sveštenika kada ih je upozorila na nedolično ponašanje

Najmanje 4 osobe u noći između 2. i 3. maja vređale su suprugu kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića, nakon što ih je upozorila na nedolično ponašanje.

Iz Uprave policije Vijestima su nezvanično kazali da su uspeli da identifikuju 3 osobe, od kojih su uzeli izjave.

Nisu potvrdili ni demantovali informacije Vijesti - da je među izgrednicima bio i odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) i vaterpolista Primorca Danilo Adžić.

Jedan od sagovornika Vijesti, tvrdi da su u društvu sa njim bili Miloš Banićević, bivši fudbaler Bokelja, i Danijel Krivokapić, karatista.

Navodno, ti Kotorani vršili su nuždu (urinirali) na ulaznim vratima Crkve Svetog Nikole u Starom gradu, a kada ih je supruga kotorskog paroha, sa prozora obližnjeg parohijskog doma, kritikovala zbog toga, počeli su da je vređaju i na nacionalnoj osnovi.

Vijestima je iz policije saopšteno da je patrola na lice mesta upućena odmah nakon prijave.

- Odmah je na lice mesta upućena patrola koja je u blizini… Ispred kafe bara Karampana primijetili su nekoliko lica, da bi se ta grupa udaljila trčećim korakom kada su opazili policajce… Nakon obavljenog razgovora sa I. K. i predočenog snimka sa lica mjesta, operativnim radom došlo se do podatka da su na trgu bila prisutna četiri lica. Tri lica su obezbeđena i od njih su prikupljena obaveštenja - kazali su iz UP.

Objašnjavaju da je o događaju obavešten i dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru.

- Koji je saopštio da će se izjasniti o kvalifikaciji dela nakon prikupljenih obaveštenja, snimaka sa nadzormih kamera i drugih dokaza. Rad policije na utvrđivanju svih činjenica i identifikovanju lica, kao i njihove pojedinačne odgovornosti u ovom događaju je u toku - rekli su iz Uprave policije.

Izvor Vijesti tvrdi da su Adžić, Banićević i Krivokapić noć proveli u pritvorskim prostorijama.

Autor: Vijesti

#Danijel Krivokapić

#Danilo Adžić

#Miloš Banićević