Pevač se navodno dopisivao sa bivšom devojkom

Kako mediji pišu, Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić u proteklom periodu proživeli su nekoliko žučnih svađa, nakon čega se Marina vratila kod svojih roditelja u Pećince. Razlog njene selidbe iz Brestača navodno se krije u porukama koje je pevač razmenjivao sa drugom ženom.

Lazić je navodno nedeljama u kontaktu sa bivšom devojkom koja takođe živi u Brestaču:

- Darko je nedavno u selu sreo bivšu devojku sa kojom se kratko zabavljao. Ona ga je ostavila, što je tada povredilo njegovu sujetu, i kada ju je ponovo video poželeo je da je smuva. Posle susreta je počeo i da je proganja. Stalno joj šalje poruke, a jednu od prepiski videla je i Marina - kaže izvor Informera blizak pevaču.

Foto: INSTAGRAM.COM/GAGICMARINAA

Prema navodima izvora, Marina je tokom noći, dok je Darko spavao, proverila njegov telefon i videla poruke od druge žene zbog čega je rešila da zajedno sa sinom ode iz kuće.

- Marina je pobesnela kada je videla da se njen verenik dopisuje sa bivšom devojkom. On se čak nije potrudio ni da obriše te poruke. Odmah je pokupila najosnovnije stvari i bebu, i otišla u porodičnu kuću svojih roditelja. Kod njih je bila za vreme praznika, iako ju je Darko molio da se vrati kući. On je dolazio u Pećnice, ubeđivao je da se vrati kući, ali Marina nije htela ni da čuje za to. Obećavao joj je da će se promeniti, da je više neće lagati, da će se javljati na telefon, ali ona je ostala neumoljiva.

Foto: INSTAGRAM.COM/GAGICMARINAA

- Uvek ima glupe izgovore za svoje postupke. Ne dođe kući po dva-tri dana, a onda je slaže da je radio, da mu se ispraznila baterija. Ona je dugo padala na te njegove priče, ali sada je baš ljuta. Poznajući ih, verujem da će mu oprostiti i muvanje sa tom devojkom, ali zasad ne popušta - otkrio je izvor.

Autor: redportal.rs

#Marina Gagić

#darko lazic

#druga žena

#prevara