Čuveni fudbaler Barselone najavio promene

U svetu fubala je kao bomba odjeknula vest da će Lionel Mesi konačno napustiti Barselonu posle gotovo 20 godina provedenih u ovom klubu iz Katalonije!

Različitih spekulacija bilo je i prošle godine, zbog vidne zasićenosti i nezadovoljstva jednog od najboljih fudbalera sveta, ali zbog ugovora Mesi je ostao u redovima Katalonaca.

Ipak ove godine stvari će biti potpuno drugačije! Barselona je u velikim finansijskim problemima, Mesiju ističe rok do kraja sezone i sve ukazuje na odlazak Argentinca iz španskog kluba koji će promeniti svet fudbala!

Kako pišu strani mediji Mesi bi mogao da ode u Pari Sen Žermen i zajedno sa Nejmarom i Kilijanom Mbapeom čini najbolji tim u Evropi!

Poznati brazilski novinar Marselo Behler ekskluzivno je objavio da su upravo ovaj francuski klub i Mesi u dubokim pregovorima!

- PSŽ je ponudio Mesiju gigantski ugovor na 2 sezone sa opcijom produžetka na još jednu. Suma koju mu nude za platu je astronomska - rekao je Behler, prenosi Blic.

IZVOR: TW / @MARCAinENGLISH

Novinar je još napisao kako na celu situaciju utiče loša finansijska situacija u redovima Katalonaca:

- Parižani su glavni favoriti da dobiju Leovu vernost iz više razloga. Barsa je u ozbiljnim finansijskim problemima i teško da može parirati ponudi koju mu je PSŽ izneo na sto. Projekat stvaranja supermoćnog trija Mbape, Nejmar, Mesi je nešto što bi svakog privuklo i na kraju, zasićenost u Barsi i želja za promenom sredine - izjavio je brazilski novinar.

Da li će doći do sklapanja ugovora i realizacije najvećeg transfera u ovoj godini ostaje da vidimo u narednim mesecima!

Autor: blic.rs / redportal.rs

#Barselona

#lionel mesi

#odlazak

#pari sen žermen