Popularni par već mesecima ima nesuglasice i često se svađa

Marina Gagić napustila je popularnog pevača Darka Lazića i iz Brestača otišla u kuću svojih roditelja u Pećincima. Popularni par već mesecima ima nesuglasice i često se svađa, a tokom jedne žestoke rasprave folker je u naletu besa uzeo čak i pištolj i pucao u televizor, saznaju mediji.

Kako mediji prenose, Darkova i Marinina veza od kraja prošle godine ne funkcioniše, a svađe su sve češće. Naime, Marini smeta što Darko krije neke stvari od nje, izlazi iz kuće kad mu se prohte, ne javlja se na telefon i što u nekoliko navrata nije znala gde je on u pola noći. Te razmirice su postale sve burnije kako je vreme odmicalo, a nedavno je folker napravio haos u porodičnoj kući u Brestaču, gde zajedno žive.

Naime, Lazić je u jednom trenutku podivljao zbog svađe s verenicom, počeo je da urla i da baca stvari po kući, a kako mediji prenose, pevač je potom otišao do sobe, do mesta gde drži oružje, i izvadio pištolj, prenosi Kurir, piše Pink.rs.

Foto: INSTAGRAM.COM/GAGICMARINAA

S njime je izleteo u dnevnu sobu, gde je bila Marina, a potom vitlao vatrenim oružjem, pucao u televizor i pogodio ga. Njegova verenica je tada vrisnula i počela da plače, a potom je izašla iz kuće, međutim, uspeli su da ubrzo izglade stvari. Darko je obećao da se tako nešto neće ponoviti i da će da radi na njihovom odnosu, pa mu je ona dala drugu šansu.

Ipak, po svemu sudeći, Marina ne može da podnese više pritisak javnosti i informacije koje kruže o pevaču, a izvor tvrdi da je uplašena kako za svoju, tako i za bezbednost svog sina, Alekseja. Poslednjih nedelja ponovo su krenule svađe, koje ona više neće da trpi, pa se pre nekoliko dana spakovala i s detetom otišla u rodne Pećince.

Foto: Printscreen YouTube/AmiG Show

Izvor za medije kaže da ona ima punu podršku svoje porodice, koja od početka nije bila za njenu vezu s Darkom. Navodno, Marinini roditelji nisu želeli da se ona preseli u Brestač i živi s njim, a još manje da se uda za njega. Tome se naročito protivio njen brat, koji je otvoreno pokazivao netrpeljivost prema folkeru i koji je sestri govorio da uvek može da se vrati kod njih. S druge strane, roditelji su vremenom prihvatili situaciju i Darka, ali im je drago što je ipak presekla i rešila da ga ostavi.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Pištolj

#Svađa

#darko lazic

#marina