Pretvarala se da je lezbijka da je ne bi povezivali sa muškarcima

Sada već bivša učesnica Zadruge 4 Monika Horvat tokom sinoćnjeg gostovanja u emisiji Pitam za druga na RED TV-u šokirala je priznanjem da je sve vreme učešća u Zadruzi imala verenika koji ju je čekao u Americi.

Monika je otkrila da je i prilikom ulaska bila verena, ali da to nije želela da otkriva kako verenika ne bi uvlačila i povezivala sa rijalitijem. Takođe, zadrugarka je otkrila da je od samog starta imala dogovor sa verenikom i da se pretvarala da je lezbijka, kako je ne bi povezivali sa drugim muškarcima, upravo zbog osobe koja je čeka napolju.

Poljubac sa Matorom, kako je rekla, niko ne shvata ozbiljno, ljubila se i sa drugim ženama, a tokom takmičenja poljubila je i Paulu.

- Šokirala sam se kad su mi rekli da sam zbog 3 treninga sa Tomovićem u njega zaljubljena. Mog verenika boli dupe za Matoru, napadali su me za sve i odlučila sam da budem lezba. Bolje da budem lezba nego da me terorišu da sam zaljubljena u ljude koje nisam - rekla je bivša zadrugarka i potom rekla nešto više o svom vereniku:

- On je iz Amerike, ne može da me dočeka, idem odmah kod njega. Mi smo u vezi već 3 godine, a verenik mi je skoro 2 godine . 

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#monika horvat

#pitam za druga

#verenik