Pevačica i modna kreatorka ukrstile snage u novom projektu 💪

Modna kreatorka Biljana Tipsarević i pevačica Milica Pavlović juče su predstavile projekat na kome su radile zajedno. Reč je o modnom brendu koji nosi ime Rouzhe.

Biljana i Milica predstavile su modele iz nove kolekcije, koja će u prodaju biti puštena 5. maja, u jednom prestoničkom hotelu, a neke komade iz kolekcije imali smo priliku da vidimo na kreatorki i pevačici.

Milica Pavlović objavila je fotografiju u haljini iz Rouzhe kolekcije na Instagram nalogu, a evo kako pomenuti komad izgleda:

View this post on Instagram

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

IZVOR: IG / @senoritamilica

Biljana Tipsarević je takođe nosila jedan komad iz Rouzhe kolekcije, a u pitanju je majica / top u žutoj boji sa zmijskim printom, što možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / Emisija Premijera

- Modna industrija vam ne dozvoljava da stanete, mi nismo stali. Sve sfere industrija su pogođene, ali sad je najbitnije prilagoditi se promenama, i pronaći način da plivate u situaciji u kojoj se nalazite. Ja sam po prirodi borbena i radoholičar sam, i nije postojala druga opcija. Inspiracija su žene koje nisu sebične da čuvaju atribute, već će podeliti sa svima, bodreći ih, i čineći ih boljim. To je prava ženska silidarnost - rekla je Biljana o smelosti da kolekciju prikaže upravo u doba pandemije!

View this post on Instagram

A post shared by Rouzhe (@rouzhe_official)

IZVOR: IG / @rouzhe_official

Autor: redportal.rs

#MODA

#brend

#kolekcija

#milica pavlovic i biljana tipsarevic

#milica pavlović