Zdrava hrana, teretana... 😁🎶

Pevačica Katarina Grujić već duži vremenski period nalazi se u srećnoj vezi sa fudbalerom Markom Gobeljićem. Popularni par nedavno je započeo zajednički život, a koliko toga se promenilo i kako je živeti sa sportistom pevačica je otkrila prilikom jednog intervjua.

- Kada ste srećni i zadovoljni onda sve kreće u životu. Nije lako živeti sa sportistom (smeh). Zdravo se hranim, treniram, imam dosta vremena za sebe, što je dobro, pa ćemo videti da li ću još mršaviti ili ne - rekla je Katarina i potom otkrila da li bodri svog dečka sa tribina:

- Bila sam ranije na utakmicama, ali sada je podrška najbitinija. Volim kada me gleda, ne propušta ništa. Familija i porodica ima pravo da dođe, pa i ja idem na njegove utakmice - ističe pevačica u emisiji Premijera.

View this post on Instagram

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll)

IZVOR: IG / @katarinagrujic.doll

Takođe, pevačica je otkrila da ima već nekoliko snimljenih pesama i da trenutno čeka pravi trenutak kada će ih objaviti. Prva u nizu ugledaće svetlost dana numera Brat, koju je uradio Ognjen Amidžić, a premijera je zakazana za pevačicin rođendan, odnosno 20. maj.

Foto: Printscreen YouTube/RTV Pink Official

Autor: redportal.rs

#Marko Gobeljic

#katarina grujić

#veza

#život