Prvi turnir se završio, a već kreću pripreme za sledeći

Tenis se vratio u Srbiju na velika vrata!

ATP turnir Serbia open održao se nakon 9 godina u Beogradu! Pobednik turnira je 10. teniser sveta Mateo Beretini koji je pobedio Rusa Aslana Karaceva, a već nakon završenog turnira počele su pripreme za naredni turnir Serbia open 2!

Objavljena je preliminarna lista tenisera koji će se pojaviti na ovom turniru iz serije 250 i među njima je najbolji teniser sveta Novak Đoković!🤩🤩🤩

Foto: redportal.rs/M.V

Izgleda da je Noletu ostao gorak ukus nakon pretrpljenog poraza od Rusa Aslana Karaceva u polufinalu, pa je odlučio da pred Rolan Garos ima najbolju pripremu na šljaci.

U objavljenom spisku ne nalazi se niko iz TOP 10 liste najboljih tenisera, osim Novaka, a ovo su teniseri koji su se prijavili za turnir:

Gael Monfis, Fernando Verdasko, Adrijan Manarino, Nikoloz Basilašvili, Žeremi Šardi, Luka Puj, Federiko Delbonis, Sunvu Kvon, Tenis Sandgren, Jegor Gerasimov, Tijago Monteiro, Pablo Anduhar, Radu Albot i Pablo Kuevas.

Od srpskih tenisera prijavili su se Filip Krajinović, Dušan Lajović, Laslo Đere.

Foto: redportal.rs/M.V

Turnir se održava od 22. do 29. maja u Teniskom centru Novak na Dorćolu, samo nedelju dana pre Grend slem turnira Roland Garos u Parizu.

Autor: redportal.rs

#atp turnir

#novak djokovic

#serbia open

#spisak ucesnika