Mark Hamil naći će se u filmu zajedno sa komičarom Bert Krajšerom

Mark Hamil kog je proslavila uloga Skajvokera počeo je sa snimanjem filma The Machine, u kom će mu društvo praviti i popularni stand-up komičar, voditelj i glumac Bert Krajšer.

Radnja filma inspirisana je Krejšerovim životom, a žanr filma je kombinacija komedije i akcije, a u čijem prvom planu će biti prijateljstvo dva drugara. The Machine je, zapravo, stend ap skeč u kom Bert govori o svom iskustvu na koledžu gde je učio ruski. Pošto nije imao apsolutno nikakvu nameru da uči, Krejšer se pridružio ruskoj mafiji i tako dobio nadimak "The Machine".

Film će pratiti priču skeča, samo što se sve događa 20 godina kasnije, kada ruska mafija dolazi kod njega kako bi mu se osvetila. Iako nije otkriveno kako se Mark Hamil uklapa u scenario ovog filma, znamo gde se film snima. 🎬 

Naime, Mark Hamil ovaj film snima upravo u Beogradu. 😏

- Pogledajte kako je lepo u Beogradu, Srbiji! U karantinu sam u mojoj hotelskoj sobi za sada, ali se radujem što ću uskoro sve da vidim lično, a ne samo kroz prozor ili preko TV-a - napisao je glumac.

IZVOR: TW / @HamillHimself

Trenutno nisu poznati detalji oko datuma premijere, ali ukoliko želite da se upoznate sa pričom filma, možete pogledati klip ispod 👇🏻:

IZVOR: YT / Bert Kreischer

Autor: redportal.rs

#Srbija

#The Machine

#beograd

#film

#luk skajvoker

#mark hamil

#snimanje filma