Sve što mogu je da ostanem pozitivan u svom stavu 😔

Gitaristi Roling Stonsa Roni Vudu (73) dijagnostikovan je retki i agresivni rak malih ćelija. On je rekao da mu rad na slikama supruge Sali (43) i njihovih blizanaca Alis i Grejsi pomaže da ostane jak. U eksluzivnom razgovoru za The Sun on je rekao:

- Imao sam rak pluća 2017. godine, a nedavno su mi se pojavile manje karcinomske ćelije protiv kojih sam se borio u poslednjem zaključavanju. Sada prolazim kroz puno problema, ali tokom svog oporavka morate to da pustite. A kada ishod predate višoj sili, to je čarobna stvar. To vas vraća na (AA i NA) molitvu za spokoj: "Daj mi spokoj da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim. “ To je neverovatno. Šta će biti, biće, nema veze sa mnom. Sve što mogu je da ostanem pozitivan u svom stavu, budem jak i borim se protiv njega, a ostalo je na višoj moći.

Dvoćelijski rak se obično javlja u plućima, ali može da zahvati područja poput prostate, pankreasa, bešike ili limfnih čvorova. Naziv je dobio po tome što se ćelije karcinoma javljaju u različitim veličinama i oblicima.

Ideja o "višoj sili“ osnovno je verovanje anonimnih alkoholičara i anonimnih narkotika. Roni je imao 8 boravka na rehabilitaciji.

Roni je ranije za dijagnozu raka pluća iz 2017. godine optužio pušenje jer je po 25 do 30 cigareta dnevno pušio tokom 50 godina.

View this post on Instagram

A post shared by Ronnie Wood (@ronniewood)

IZVOR: IG / ronniewood

Autor: The Sun

#Roling Stonsi

#Roni Vud

#izolacija

#karcinom