Kanje Vest dao sve od sebe da usreći svoju suprugu Kim

Kim Kardašijan je 21. oktobra proslavila svoj 40. rođendan u visokom stilu. Za proslavu jubilarnog rođendana Kim je svoje prijatelje i porodicu povela na ostrvo koje je specijalno za tu priliku iznajmila. Više o ovoj posebnoj proslavi rođendana možete pročitati u tekstu ispod:

Dosta pažnje publike privukao je i specijalan poklon koji je Kim dobila od svog supruga Kanje Vesta. Reč je o hologramu njenog pokojnog oca. Otac Kim Kardašijan zvao se Robert Kardašijan i umro je pre 17 godina.

Kim je ovaj poklon podelila sa svima na svom Instagram profilu uz komentar da je ovo najpromišljeniji poklon koji je ikad dobila.

View this post on Instagram

For my birthday, Kanye got me the most thoughtful gift of a lifetime. A special surprise from heaven. A hologram of my dad. ✨🤍 It is so lifelike and we watched it over and over, filled with lots so tears and emotion. I can’t even describe what this meant to me and my sisters, my brother, my mom and closest friends to experience together. Thank you so much Kanye for this memory that will last a lifetime ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

IZVOR: IG / @kimkardashian

Kroz hologramski prikaz otac Kim Krdašijan rekao je da je ponosan na svoju ćerku i na to što želi da postane advokat. Takođe je rekao izrasla u prelepu ženu. Više o ovome možete čuti u videu iznad.

Autor: redportal.rs

#hologram

#kim kardašijan

#poklon