Nakon 9 meseci ljubavi poznati par stavio tačku na svoj odnos 😏

Pevačica Dara Bubamara i njen sada već bivši dečko poznat pod nadimkom Toni navodno su na svoju vezu stavili tačku. Kako pišu mediji, Dara i Toni su se nakon 9 meseci rastavili, a spekulacije na temu raskida prvobitno je izazvalo to što su se na društvenim mrežama otpratili, a potom i obrisali sve zajedničke fotografije.

Takođe, izvor blizak paru za Alo je otkrio da razlog za raskid leži u prevelikoj pevačicinoj ljubomori, koja je njenom mladom momku zasmetala. 😏

- Dara je Toniju doslovno svakodnevno počela da dosađuje zbog konstantnog prebacivanja za svaku sitnicu. Međutim, Dari je najviše smetalo to što je njen dečko uvek u društvu devojаka svojih godina, zbog čega je imala nekoliko ljubomornih ispada. Kada je shvatio da to više neće moći da kontroliše, Toni je rešio da preseče i stavi tačku na njihovu vezu - počinje priču izvor blizak nekadašnjem paru i objašnjava:

View this post on Instagram

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official)

IZVOR: IG / @darabubamara_official

- Kada su tek počeli da se zabavljaju, oboje su bili svesni da njihova veza ne može da uspe ukoliko bude bilo ljubomore, pa je Toni otpočetka Dari stavio do znanja da neće menjati svoje navike zbog nje. S druge strane, Dara je pristala na njegove uslove i svesno je prihvatila činjenicu da se njenom dečku svakodnevno nabacuju mlade i atraktivne devojke. Međutim, Bubamari je vremenom sve to počelo da smeta, izgubila je poverenje i samopouzdanje i nimalo joj nije bilo lako što je svaka devojka u Tonijevom okruženju zgodna i mlada. Zbog toga mi je često pridikovala, a to je bio razlog njihovih čestih svađa - kaže izvor za Alo.

- Toni bez problema može da dobije koju god poželi. Oduvek su mu se dopadale devojke koje su starije od njega, ali mladalačkog duha. Odnos sa Darom je funkcionisao sve do trenutka dok ona nije počela da ga guši, nakon čega je on rešio da prekine kontakt s njom. Zbog eksponiranja na društvenim mrežama, oboje su doživeli brojne neprijatnosti i osude na račun razlike u godinama, što Toni više nije želeo da trpi. Sada je spreman da krene dalje i da bude u vezi s nekom mlađom devojkom - zaključio je dobro obavešten izvor.

View this post on Instagram

A post shared by Tony (@rbtony1)

IZVOR: IG / @rbtony1

Autor: redportal.rs

#Dara Bubamara

#dara i toni

#kraj

#ljubav

#raskid

#veza