I Luna je nečiji fan 😏

Luna Đogani koja očekuje svoje prvo dete sa Markom Miljkovićem, oglasila se sinoć na svom Instagram storiju i podelila sa fanovima svoje oduševljenje. 😏

Naime, Luna je juče, nakon nekoliko meseci, videla poruku na svom Instagramu od jednog člana popularne meksičke grupe Rebelde.

Foto: Instagram.com/@luna_djogani

U pitanju je Kristofer Ukerman koji je u istoimenoj seriji glumio Dijega Bustamantea.

View this post on Instagram

A post shared by Christophervon (@christophervuckermann)

IZVOR: IG / @christophervuckermann

Osim što joj je poslao poruku, Kristofer je i zapratio, što je Luna takođe podelila sa svojim fanovima.

Foto: Instagram.com/@luna_djogani

Luna je objasnila kroz stori da ih prati od svoje 10. godine i da ceo život mašta ih upozna. Reklo bi se, da je Luni ostvarena želja na neki način. 😏

Foto: Instagram.com/@luna_djogani

Popularna meksička grupa Rebelde tj. RBD, nastala je iz istoimene serije Rebelde čija se poslednja epizoda emitovala pre 15 godina. Kada je serija završena 2006. godine, 6 članova grupe su nastavili muzičku karijeru zajedno i brzo postali globalni fenomen. U okviru svetske turneje 2008. godine, grupa je u Srbiji gostovala 2 puta, nakon čega se grupa raspala.

Luna je članove benda tagovala u decembru, kada se 4 člana grupe udružilo i kreiralo lajv strim koncert, kom su prisustvovali fanovi iz celog sveta. Anai, Maite Peroni, Kristian Čavez i Kristofer Ukerman organizovali su koncert 12 godina nakon poslednjeg koncerta, pri čemu su izbacili i novu pesmu.

View this post on Instagram

A post shared by seroparecer.live (@seroparecer.live)

IZVOR: IG / @seroparecer.live

IZVOR: YT / RBD Oficial

Nikad ne znate šta vas čeka u životu. 😏

Autor: redportal.rs

#Kristofer Ukerman

#Luna Đogani

#RBD

#marko miljković

#rebelde