Zlatan Ibrahimović odlučio je da primi vakcinu protiv korona virusa, o njoj se raspitivao kod Dejana Stankovića, sve je bilo dogovoreno, međutim posao je propao u poslednji čas.

U čitavu akciju se umešao Milan i zabranio Šveđaninu da otputuje u Beograd, prenosi "Srpski telegraf".

"Rosoneri" imaju poseban medicinski protokol koji zabranjuje igračima da tek tako napuštaju Italiju, pa iako je Stanković sve sredio kako bi se Ibrahimović vakcinisao u Beogradu - to se (za sada) neće dogoditi.

"Zlatan Ibrahimović, poput dosta ljudi iz Italije, izrazio je želju da dođe u Srbiju i primi vakcinu protiv korona virusa. U to ime, pomogao mu je trener Crvene zvezde Dejan Stanković, koji je obezbedio uslove da Šveđanin u Beogradu dobije cepivo. Međutim, Milan je zabranio napadaču da dođe u Srbiju jer se još rukovodi rigidnim protokolom kada je reč ovakvim stvarim", prenosi "Srpski telegraf".

Prethodno je predsednik Udinezea u Beogradu dobio vakcinu protiv korona virusa, takođe uz pomoć Dejana Stankovića, ali to neće biti moguće sa bivšim saigračem iz Intera.

Ibrahimović je inače pre skoro tri meseca u Beogradu dobio ružne uvrede na "Marakani", kada ga je jedna nepoznata osoba vređala na nacionalnoj osnovi, a zbog toga je UEFA kaznila klub, dok je sjajni Šveđanin sprečio i veću kaznu.

Autor: Srpski telegraf

#dejan stankovic

#koronavirus

#vakcinacija

#zlatan ibrahimović