STEFAN SUBOTIĆ IZGLEDA BOLJE OD VEĆINE ŽENA KOJE JE MACA UPOZNAO 😲🤩

Nekonvencionalni jutarnji program Zornjak počeo je sa emitovanjem na RED televiziji i već je uspeo da osvoji simpatije, a gledaoci će u potpuno drugačijim jutrima moći da uživaju svakog radnog dana od 6 do 8 časova na ovoj televiziji nove generacije. Pored različitih segmenata, poput teme dana, prelistavanja dnevne štampe, vremenske prognoze, gledanja u šolju, udomi kucu ili macu i uključenja iz regiona, voditelj Dragan Marinković Maca će svakog jutra imati i goste iz najrazličlitijih sfera koje možete da zamislite. Tako je Maca u današnjoj epizodi Zornjaka otvorio veoma važnu temu - kako je to biti stranac u svom telu

Maca je ugostio Stefana Subotića, jednog od najboljih mejkap artista u Srbiji, koji je govorio o svojoj transformaciji i kako je prevaišao taj osećaj zarobljenosti u sopstvenom telu.

Foto: Printscreen RED Tv

 - Moje umetničko ime je Kleo, skraćenica od Kleopatra, pošto mi je ona bila muza ceo život. Kao muškarac dosta sam suptilan, povučen i nežan, dok kao žena osećam tu dominaciju. Mislim da ljudi na ovim prostorima ne razumeju pojam drag queen: da je to preuveličavanje ženskih atributa. Šminkanjem se bavim već 14 godina, a nekad mi je za transformaciju potrebno i do pet sati - otkrio je Stefan.

Stefana na Instagramu prati više od 100.000 ljudi, a u Zornjaku je otkrio da li imapodršku od najbližih.

- Imam sreću što sam sebe izgradio kao ličnost i samim tim kad neko prihvati sebe, prihvati ga i bliža okolina, prijatelji i porodica. Zaista sam srećan što imam podršku porodice, upućeni su u moj posao, podržavaju me maksimalno - rekao je Stefan.

Foto: Printscreen RED Tv

U prilog tome koliko Stefan dobro izgleda u ulozi žene, govori i činjenica da jeMaca rekao da izgleda čak bolje od njegovih koleginica u studiju. 

Foto: Printscreen RED Tv

Ovo je bila samo jedna od zanimljivih tema koje vas očekuju u Zornjaku. Nove jedinstvene teme i zanimljivi gosti očekuju vas svakog radnog dana od 6 do 8 časova u ovom drugačijem jutarnjem programu na RED televiziji.

Autor: redportal.rs

#Dragan Marinković Maca

#mejkap artist

#stefan subotić