Pedofil je devojčici pretio da će njene obnažene fotografije poslati njenim roditeljima

Muškarac iz Sente mesecima je na Instagramu ucenjivao 14-godišnju devojčicu iz Republike Srpske, uz pretnje da će njene obnažene fotografije javno objaviti i poslati njenoj majci i rođacima. Devojčicine muke prekinuli su lovci na pedofile.

Međunarodna organizacija "Stoppedofiliji SP" sa sedištem u Srbiji otkrila je i locirala seksualnog predatora iz okoline Sente nakon što je više meseci ucenjivao devojčicu (14) iz Republike Srpske njenim obnaženim fotografijama koje mu je naivno poslala.

Posle duge torture koju je trpela i pretnji ucenjivača devojčica je sve otkrila svojoj majci.

Majka deteta nam se obratila uplašena da dotični predator nije negde u blizini i sa velikim strahom i brigom za ćerku. Nju je konstantno ucenjivao muškarac, koji je vremenom i perfidnom igrom uspeo da uspostavi poverenje devojčice, sve dok mu nije poslala prvu slobodniju fotografiju. Ovo je smo jedna u nizu prijava za ucenjivanje dece na internet platformama koje dobijamo od samih žrtava ili njihovi roditelja - kažu lovci na pedofile.

Posle majčine prijave analizirali su profile predatora, koji se najčešće predstavlja imenom sa inicijalima A.N. na društvenim mrežama i utvrdili da se nalazi na teritoriji Srbije, tačnije, na području Sente.

Preuzeli smo prepiske i nakon analize i utvrđivanja da je dete van njegovog domašaja, a u dogovoru sa majkom devojčice, objavili smo njegove profile na našim Fejsbuk i Instagram stranicama i upozorili roditelje šta dotična osoba čini. Naime, roditelji su želeli da to reše bez zvanične prijave policiji, iako smo im to prvo savetovali. Briga zbog male sredine i strah da se ne otkrije identitet devojčice je opet pobedila tako da smo predatoru morali direktno da se obratimo i objavimo njegove profile javno - kažu iz organizacije.

Kad je prijavila predatora organizaciji, majka je pokušala više puta da odvrati ucenjivača od namere da objavi slike njene ćerke, ali je bio uporan sve dok mu se nisu obratili lovci na pedofile.

Predstavlja se kao vršnjak devojčica

Predator-ucenjivač ima tri profila na Fejbuku i Instagramu, najverovatnije lažna, sa drugačijim imenima, gde kao prebivalište navodi Austriju.

Ucenjivač se devojčicama predstavlja kao njihov vršnjak, šalje im svoje nage fotografije, a zatim od njih traži da mu uzvrate. Kad se to dogodi, kao u konkretnom slučaju, počinju ucene, tako što na društvenim mrežama zaprati roditelje i prijatelje nesmotrenih žrtava, a potom preti da će prepiske i slike objaviti javno - kažu iz organizacije.

Pretio tužbom pa obrisao profile

Nakon što smo ucenjivača obavestili da smo mu za petama, da se povuče i prestane sa ucenama, obratio se roditeljima devojčice i pretio da će da tuži njih i našu organizaciju. Međutim, nakon silnih pretnji, kao većina predatora i siledžija kad su suočeni sa realnom opasnošću, brže bolje je sve profile pogasio - navode lovci na pedofile.

Autor: Alo.rs

#devojčica

#nage fotografije

#pedofil

#ucenjivanje