Glumac i Dejan Petrović Big band obradili poznatu pesmu 🥁

Juče je predstavljen muzički spot za pesmu Ja sam momče sa Kosova koja je nastala u saradnji glumca Milana Vasića i trubača Dejana Petrovića i benda. Pesma i spot su rađeni u produkciji PGP RTS, a projekat je pomogla Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

View this post on Instagram

Da zagolicamo malo ..Pa u cetvrtak ujutru ceo spot u jutarnjem programu RTS-a...Ja sam momče sa Kosova”... @dejanpetrovicbigband kostim @tatjana_radisic , rezija @shapkovski , dron @darkokibo , direktor fotografije @kristijanteodorov ,pomocnik kamere @sdamjanoski , sminka @_sljivic_ @pgp.rts

A post shared by Milan Vasic (@milanvasic_official) on

IZVOR: IG / milanvasic_official

Za glumca je ovaj projekat jako značajan, jer je i sam sa Kosova, tačnije iz Kosovske Kamenice.

- Moja očekivanja od spota su bila jako velika i ovo je iznad svih mojih očekivanja. Želja mi je bila da predstavim Kosovo u najlepšem mogućem svetlu i da prikažem lepotu Kosova. Nije mi bio cilj da ljude pozivam u rat, već da omladini u Srbiji koja nikada nije bila na Kosovu, prikažemo lepotu i bajku Kosova. Hteo sam da ispričam jednu bajku o Kosovu i ideja mi je bila da prošetam Kosovom i Metohijom na konju - izjavio je Milan Vasić u videu koji ostavljamo ispod.

IZVOR: YT / Kosovo Online

Pesma inače datira iz 1988. i delo je Svetomira Ilića Sikija.

Autor: redportal.rs

#Dejan Petrović

#Ja sam momče sa Kosova

#Milan Vasić

#PGP RTS