Građanima Srbije ulazak u Crnu Goru moguć bez ikakvih ograničenja

Ministar ekonomskog razvoja Crne Gore Jakov Milatović demantovao je tvrdnju iznetu u dnevniku RTS-a o tome da za građane Srbije postoji uslov za ulazak u tu zemlju.

Naime, u informativnoj emisiji javnog servisa Srbije, prema Milatovićevim rečima, Crna Gora je stavljena u grupu zemalja koje građanima Srbije za ulazak traže negativan PCR test.

Ministar Milatović oglasio se na svom Tviter nalogu sa demantijem te informacije, rekavši da za ulazak u Crnu Goru građanima Srbije nije potreban ni PCR niti bilo koji drugi test.

IZVOR: TW / @JakovMilatovic

- Građani Srbije u Crnu Goru mogu da ulaze bez ograničenja (bez PCR ili ostalih testova)! U dnevniku javnog servisa Srbije večeras je rečeno drugačije, i koristim ovaj tvit da kažem da je to bila netačna informacija - poručio je Milatović.

Crna Gora se vrlo ozbiljno sprema za letnju sezonu, s obzirom da je prethodnog leta sezona propala, što bi tamošnje vlasti ove godine želele po svaku cenu da izbegnu. Kao i uvek, nadaju se velikom broju turista iz Srbije koji bi posetili crnogorsko primorje.

Autor: redportal.rs

#crna gora granica

#crna gora negativan test

#crna gora pcr

#crnu goru pcr

#ulazak crnu goru