Glumica se zbog velikog projekta odvojila od sina

Poznata glumica Marija Karan vratila se u Beograd, a za to imala je veoma jak razlog. Nakon niza godina provedenih u Americi, glumica je otkrila da se u svom rodnom gradu oseća kao svoj na svome!

- Povratak u Beograd je kao kad obučem neku staru majicu i osetim se kao svoj na svome - moj grad. Pored svega, Beograd je ipak, za mene najatraktivniji. Volim njegov duh i kad se vratim, prihvatim ga baš takvog kakav jeste i nastavljam tamo gde sam stala - rekla je glumica za Lepotu i Zdravlje, prenosi Pink.rs.

Glumica se iz Los Anđelesa vratila u Beograd zbog projekta na kome će u narednom periodu raditi, a reč je o rimejku serije Dinastija.

- Presrećna sam što sam angažovana za rimejk Dinastije, serije iz osamdesetih, koja je osvojila dosta nagrada, a pre svega publiku. Ne mogu da vam otkrijem koga ću glumiti jer je to još uvek tajna. Urađen je sjajan kasting: Bane Popović, Rade Šerbedžija, Peđa Bjelac - otkrila je Marija Karan i zagolicala maštu čitalaca.

Foto: Printscreen YouTube/Srpska Televizija SAD - Serbian Television USA

Tokom intervjua, glumica je otkrila i kako će njeno privremeno preseljenje u Beograd uticati na sina Marka Lea Lubina, koga je dobila sa bivšim suprugom američkim producentom Džoelom Lubinom.

- Moj sin Marko je ove godine promenio 3 škole, a odlično govori 3 jezika. Bez obzira gde smo on ima svoje obaveze i ritam mu se ne menja - istakla je glumica.

Podsećamo, Marija Karan je i pre nekoliko meseci bila u Beogradu sa Džoelom, ali kako bi se razveli, jer je njihov brak sklopljen upravo u našem glavnom gradu. Detaljnije u testu ispod:

Autor: redportal.rs

#Amerika

#Marija Karan

#Srbija

#brograd

#povratak