Pevačica ne prestaje da iznenađuje novim planovima za karijeru 😎

Mlada zvezda Teodora Džehverović ne prestaje da iznenađuje novim projektima. Nakon što se u medijima pojavila vest da pokreće svoje muzičko takmičenje i novih pesama koje je snimila sa reperom MC Stojanom, Teodora ima u planu još jedan poslovni poduhvat. 💸

Kako pišu mediji, pevačica ima u planu da kreira lutku koja će svojim izgledom, načinom odevanja, šminkanja i frizurom predstavljati nju, a Teodora navodno već ima neke crteže koji bi joj mogli pomoći pri realizaciji.

Teodora je jednom prilikom na Instagramu objavila sliku lutke i upitala svoje pratioce ko je za da i ona uradi jednu sličnu.

View this post on Instagram

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

IZVOR: IG / @teodoradzehverovic

Izvor blizak pevačici otkrio je da ukoliko ona nađe sponzora uskoro, lutke bismo mogli da očekujemo do kraja godine na tržištu i to ne samo u Srbiji, već i u Republici Srpskoj, piše Objektiv.rs.

Kako je svoju lutku svojevremeno imala i pevačica Lepa Brena, neki su mladoj Teodori zamerili ovaj potez i prozvali je da kopira koleginicu:

- Prvo kopira Bijonse i druge svetske zvezde i krade im spotove, a sada je prešla i na domaće pevačice. Smisli nešto originalnije - glasio je jedan od komentara.

View this post on Instagram

A post shared by GrailBarbieSuperstar (@grailbarbiesuperstar)

IZVOR: IG / @grailbarbiesuperstar

Nove duetske pesme Teodore Džehverović možete poslušati kroz tekst ispod:

Autor: redportal.rs

#Lutka

#Teodora Džehverovic

#biznis

#lepa brena