Nasrnuli i na popadiju

Stravičan incident dogodio se u subotu u Kosjeriću kada je, nakon jedne fudbalske utakmice, više osoba nasrnulo na sveštenika i golmana Blagoja Gavrilovića iz sela Ražana kod Kosjerića i njegovu suprugu, naočigled njihove maloletne dece, prenosi portal Nova S.

Kako saznajemo, sve se odigralo nakon fudbalske utakmice na kojoj su igrali fudbalski klubovi Crnokosa i Zableće, dok su u automobilu u neposrednoj blizini stadiona bila sveštenikova deca uzrasta 3 i 6 godina.

Mališani su čekali majku koja je svratila u obližnji lokal i trubili su, što je razjarilo goste kafane u neposrednoj blizini.

- Izašli su i krenuli su ka kolima, a onda su psovali decu pokazujući im genitalije, srednji prst i slične gadosti. Utom je naišao i otac Blagoje, a pristigla je i njegova supruga. Izgledalo je kao da je jedan od gostiju kafane odustao kad je video o čemu se radi i da je u pitanju porodica sveštenika - priča za Novu.rs jedan od očevidaca ovog događaja.

Razmenili su nekoliko reči, a očevidac koji nije želeo da mu otkrivamo ime, kazao je da im je sveštenik rekao da nije u redu to što rade, jer su deca u automobilu. Tada su nasrnuli na njega.

- Jedan ga je uhvatio za vrat, držali su ga tako neko vreme dok su mu vređali suprugu pošto im je ona kazala da ga ostave na miru. On je ponavljao da ne želi sukob, a onda je jedan od tih batinaša šutnuo popadiju u grudi! - priča očevidac za ovaj portal.

Jedna žena, koja je takođe prisustvovala incidentu, odmah je pozvala pomoć videvši da situacija postaje ozbiljna.

Sveštenika su tada već oborili na zemlju, a sve to naočigled njihove dece koja su sedela u kolima.

- Nesrećna žena je legla preko njega s namerom da ih nekako zaustavi i da im ne dozvoli da ga udaraju. Bilo je strašno, posebno što su sve gledala deca koja će sasvim sigurno imati traume još dugo - priča čitalac koji se našao na licu mesta za Novu S.

Jedan od učesnika napada je ostavio svoj telefon na licu mesta, priča on, a mobilni je, zajedno sa ličnom kartom koja se nalazila u maski, predat policiji.

Autor: Nova S

#Crnokosa

#Kosjerič

#Zableće

#fudbal