Petoepizodna serija izazvala je buru u Srbiji i regionu.

Kako je ranije najavljeno deca bivšeg predsednika Slobodana Miloševića, Marija i Marko Milošević su doneli odluku da tuže producente serije Porodica zbog, kako oni navode, iznošenja neistina na račun njih i njihove porodice.

Međutim, kako Blic saznaje došlo je do potpunog obrta u vezi tužbe, a to je potvrdio i njihov advokat Dragoljub Tomašević i naglasio:

U ovoj fazi u koju su došli na kraju neće da tuže nikog. Dali smo obrazloženje zbog čega ne treba da se snima, a potom emituje ta serija. Mi tu seriju gledamo da je snimljena iz negativnog aspekta. Ko god mislio da se radi o umetničkom dojmu, to je zapravo jedan fijasko, tačnije ništa ne valja. Mi nećemo sada da ispravljamo, kada je sve otišlo u etar, da ispravljamo krive Drine i remetiti, da utičemo na nečiju umetničku slobodu. To je poslednja odluka koju imam od porodice. Nećemo se tim sudskim procesima baviti, neka sud javnosti kaže svoje mišljenje.

Serija Porodica je izazvala veliku buru u srpskoj i regionalnoj javnosti. Neki su hvalili, neki kudili, ali niko nije ostao ravnodušan petoepizodnu seriju. Serija je prikazivana na Superstar kanalu i na RTS-u.

Autor: Blic / Redportal.rs

#Srbija

#epizode

#region

#serija