Organizatorka emisije Kuća od srca sahranjena pored Kovina na seoskom groblju

Jasmina Mihajlović, organizatorka emisije Kuća od srca, preminula je pre 3 dana nakon što je doživela saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali, o čemu više možete pročitati u tekstu ispod:

Jasmina je tokom jučerašnjeg dana sahranjena pored Kovina na seoskom groblju, a ono što je privuklo pažnju jeste to što se među njenim najbližim prijateljima i saradnicima na sahrani nije našao glumac i direktor produkcijske kuće Žarko Lazić što je izazvalo brojne negativne komentare na društvenim mrežama.

Foto: Pink.rs

Žarko Lazić nakon Jasminine smrti obratio se potresnim rečima, ali ipak je izostao sa sahrane:

- Otišao je najbolji deo mene, žena koja mi je bila kao majka, sestra, najbolja prijateljica. Jasmina je bila stub naše produkcije. Ne bih mogao da pričam o detaljima nesreće, pomažem oko organizacije sahrane - izjavio je Žarko Lazić za Kurir, prenosi Objektiv.rs.

- A gde je "gospodin" Žarko Lazić, koji je rekao da će organizovati sahranu koleginici? Od silnih gostovanja po emisijama nije stigao to da uradi, a ako se ne varam, govorio je da mu je kao sestra - bio je samo jedan od komentara na društvenim mrežama!

Foto: Kuća od srca/Kuća od srca

Autor: redportal.rs

#komentari

#kuca od srca

#sahrana

#Žarko Lazić