Zadrugarka otkrila da li se nakon Zadruge čula sa bivšim verenikom!

Panda i Kendi u večerašnjoj emisiji Pitam za druga ugostili su bivšu učesnicu Zadruge 4 Maju Marković, koja je sa gledaocima RED TV-a otkrila utiske nakon učešća u rijalitiju i kakav odnos je imala sa pojedinim zadrugarima.

Nakon što je napustila Belu kuću tokom prošle nedelje, Maja se prvo sastala sa Alenom, koji ju je sačekao u studiju, i potom posetila svoje roditelje i sina. Kako kaže, ništa se nije promenilo, roditelji je podržavaju.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Maja je otkrila da je očekivala mnogo više negativnih komentara zbog svega što se desilo u rijalitiju, ali ipak su preovladali oni pozitivni. Kroz takmičenje je naučila da se bori sa provokacijama, kojih je u Zadruzi bilo na pretek.

Maja je objasnila da je od negativnih komentara na neki način bila zaštićena zbog Alena, jer su njega zadrugari jako poštovali, ali da se nije mnogo promenilo ni nakon njegovog izlaska. Kako kaže, zadrugari su je bolje upoznali i sa svima je ostala u korektnim odnosima. Sa Miljanom Kulić pred izlazak bila je u boljim odnosima nego bre, komunicirale su, a Maja ju je nekad i savetovala povodom odnosa sa roditeljima koji su bolesni.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Nakon što je izašla iz Zadruge 4 Maja je za novog vođu postavila Aleksandru, koja joj je bila jedna od najboljih drugarica u kući. Bivša zadrugarka smatra da je Aleks iskrenija u odnosu na Maju i Janjuša, a povodom veze sa Janjušem ju je i savetovala, iako misli da nije bilo njeno da se meša u njihovu vezu.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Kada je reč o Majinom bivšem vereniku Jovici, zadrugarka je otkrila da se nije čula sa njim nakon izlaska, ali i da ne planira to da učini.

Autor: redportal.rs

#MAJA MARKOVIĆ

#Zadruga 4

#alen

#pitam za druga

#red tv