Filmska priča koja će podići publiku na noge

Od danas, odnosno od 29. oktobra, u bioskopima širom Srbije moći ćete da gledate posebnu filmsku priču koja nosi naziv Vikend sa ćaletom. Film Miroslava Momčilovića donosi nam tešku životnu priču jednog od glavnih beogradskih kriminalaca Kašike, koga u ovom filmu igra glumac Nenad Jezdić.

IZVOR: YT / Cineplexx MNE

Film Vikend sa ćaletom govori o životu beogradskog kriminalca koji nakon što sazna da boluje od raka pluća želi da ispravi određene stvari u svom životu. Upravo će bolest biti razlog njegovog zbližvanja sa jedanaestogodišnjim sinom iz prvog braka. Kašika pokušava da za jedan vikend nadomesti sve ono što proteklih godina kao otac nije uspeo. Znajući da mu se bliži kraj, glavni junak želi da poslednje dane provede sa svojim sinom.

Više o filmu rekao je glumac Nenad Jezić u intervju koji se nalazi u nastavku teksta:

View this post on Instagram

Tokom konferencije za novinare, održane povodom predstojećeg filma "Vikend sa ćaletom" imali smo priliku da se družimo sa rediteljem, Miroslavom Momčilovićem, kao i glumcima - Nenadom Jezdićem, Brankom Vidakovićem, Anjom Alač... #VikendSaCaletom u bioskopima od 29. oktobra! 🎥🎥🎥 #DomaciFilm #Bioskop #NenadJezdic #KatarinaRadivojevic #BrankoBaneVidakovic #Kasika #BataKonj #Ognjen #VasaVranes #MiroslavMomcilovic #JelenaDjukic #SvetlanaBojkovic

A post shared by MCF - MegaCom Film (@megacomfilm) on

IZVOR: IG / @megcomfilm

Autor: redportal.rs

#film

#nenad jezdić

#vikend sa caletom