Na spisku se našle i Mia Borisavljević, Jelena Janković i Marina Visković

Bivša rijaliti učesnica Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, veoma je aktivna na društvenim mrežama, posebno na Jutjub kanalu, na kome redovno objavljuje videe u kojima iznosi svoja seksualna iskustva.

Detaljnije u tekstovima ispod:

Pored pomenutih videa, Maca je nedavno snimila i video snimak tokom koga je komentarisala na negativan način nekoliko poznatih ličnosti. Na listi za komentarisanje Mace Diskrecije, pored Mie Borisavljević, Marine Visković, našla se i supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića Jelena.

- Jelena Đoković, pogledajte obrve, kao čupavci. Ima pegice kao Pipi Duga Čarapa, zubi zečji. Znači ženo, uvalila si se za sve pare. Znači j**eš mi sve, kako si se dobro udala - rekla je Maca za Jelenu u videu ispod:

View this post on Instagram

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

IZVOR: IG / @srbija_showbizz

Ništa bolje nije prošla ni Mia, koju je Maca nazvala "trandžicom", dok je za Marinu Visković rekla da izgleda kao da spava sa pčelama.

Maca je komentarisala i glumicu Jelisavetu Orašanin za koju je izjavila sledeće:

- Evo primer još kako uhvatiti muškarca na dete, udati se, izgledati ovako sa izbačenim stomakom. Ženo, ostaviće te Teodosić, uvali sebi u sise košarkaške lopte bar da ličiš na ženu!

Autor: redportal.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Maca Diskrecija

#jelena đoković

#video

#vređa