Zorica rekla kako ne želi da Darko završi u zatvoru 😱

Pevačica Zorica Marković nedavno je priznala da joj Darko Lazić i dalje nije vratio novac koji joj duguje, a zatim i osudila sve kolege koji nastupaju za vreme pandemije koronavirusa, te se Lazić osetio prozvanim nakon što je nastupao na jednoj korona-žurki.

Ipak, Zorica se najviše iznervirala kada je čula da je Darko ogovara po medijima i priča na sav glas kako preko njega želi malo medijskog prostora u novinama.

- Više ni ne čitam ko kakve izjave daje, ni ko kome zabada nož u leđa, pa ni šta kaže Darko Lazić. Ja njega zaista volim i stvarno nisam rekla da bih volela da on završi u zatvoru. Mislila sam na sve koji prave te korona-žurke i ne poštuju mere. Novčana kazna za sve koji prave žurke, ako ponove isto onda još veća kazna kao što svuda u svetu rade, a to je kućni pritvor ili zatvor. Pa koliko nam dnevo ljudi umire, gde je tu savest. Darko je poslednji na planeti da bilo šta ružno kažem, a on se pali kao hepo kockica, koji mu je moj više - rekla je za Star, pa nastavila:

Foto: Pink.rs/Pink.rs

- Kada je pre 2 godine gostovao u Zadruzi, sedeli smo sa Janjušem i razgovarali da nas troje otvorimo neku kafanu. Šalili smo se da se zove Daleko bilo i tada sam onako iz zezanja rekla: "Prvo da sa Darkom izravnam račune, kad plati ceh, možemo da sarađujemo!" Kao da sam ga ubola u oko. Samo to spominje. Od tog ceha je prošlo 4 godine i ja sam platila u restoranu taj dug od nekih 50.000 dinara i kraj priče - rekla je pevačica.

Autor: Blic.rs / redportal.rs

#darko lazić

#zorica marković