Patike možete vratiti ukoliko imaju manu ili ste ih kupili pre manje od 60 dana

Kompanija Najki saopštila je da će početi sa prodajom polovnih patika. Tačnije, u pitanju su vraćene patike i one će biti na prodaji sa popustom u odabranim prodavnicama. Odluku su doneli u cilju smanjivanja otpada. Ukoliko imate Najki patike koje su ostale očuvane ili imaju proizvodnu manu, možete da ih donesete njima. Patike se podvrgavaju čišćenju i dezinfikovanju. Obnovljene patike se zatim preprodaju u odabranim prodavnicama po sniženoj ceni.

Ova akcija će biti dostupna u 8 Najki prodavnica u SAD-u, a plan je da se proširi na 15 lokacija do kraja aprila i još nekoliko do kraja godine.

Foto: Instagram.com/street.sneakers_shop

Pre ovoga, Najki je objavio da želi da smanji emisiju štetnih gasova do 70% do 2025. godine i da će da poveća recikliranje i doniranje otpadnih proizvoda za 10 puta.

Što se tiče akcije prodaje polovnih patika, one se moraju vratiti u roku od 60 dana od datuma kupovine kako bi bile podobne za obnavljanje. Ako se proceni da su pogodne za dalju prodaju, cipele se šalju u Najki prodavnicu i cena s popustom određuje se na osnovu vrste i stanja obuće. U svakoj prodavnici biće poseban deo namenjen ovim patikama.

Program obuhvata i muške i ženske patike, uključujući brendove VaporMax, Air Max i React, a do leta će dodati i dečiju obuću, piše CNN. Jedan deo vraćenih patika će biti za prodaju, a drugi će donirati, objavili su iz Najki kompanije.

Autor: redportal.rs

#Najki

#Najki patike

#Najki polovne patike

#patike

#polovne patike

#prodaja