Hteli da povećaju obim penisa

Dvojica pijanih prijatelja ostali su sa natečenim penisima nakon što su ubrizgali sebi kremu za koju su čuli da im može dati dodatni obim.

Francuzi, obojica u tridesetim godinama, gledali su Jutjub tutorial koji je davao lažne savete kako da dobiju veći penis. Reklo im je da ubrizgaju kremu protiv hematoma, koja se ponekad koristi za lečenje hemorioida, kako bi povećali veličinu svojih penisa.

Ali umesto da eksperimentišu na sebi, odlučili su da ubrizgaju jedan drugom. Lekari koji su lečili neidentifikovani par otkrili su da su patili od "progresivnog bolnog otoka penisa tokom noći" i otišli ​​u bolnicu sledećeg jutra. Obojica muškaraca žalila su se da ih boli kada su im medicinari dodirnuli penis kako bi pregledali oštećenja. A jezive slike objavljene u medicinskom časopisu pokazale su razmere njihovog otoka. Medicinari se plaše da je krema blokirala limfne sudove penisa, sprečavajući da telo prirodno očisti višak tečnosti.

Obojici muškaraca rečeno je da se odmaraju i uzimaju tablete protiv bolova, u nadi da će otok otpasti sam od sebe. Ali dermatolozi Univerzitetske bolnice u Strazburu nemaju pojma da li su muškarci trajno oštetili penise kao rezultat pijanog eksperimenta - jer se nikada nisu potrudili da se vrate na pregled. Pišući o slučaju u časopisu Annales de Dermatologie et de Venereologie, tim je rekao:

- Injekcija u penis je stara praksa. To može biti motivisano željom za većim penisom kako bi se povećalo samopoštovanje ili postigle poboljšane seksualne performanse, ili je to, između ostalih razloga, deo prakse hemijskog seksa. Postaje dostupnija jer pacijenti sada mogu gledati online vodiče, kao što se dogodilo u ovom slučaju. rekao je tim medicinara.

Ali medicinari su upozorili muškarce da ubrizgavanje penisa može dovesti do bolnih čireva, gangrene i erektilne disfunkcije. Ako neko želi da istraži intervencije ove vrste, treba da se konsultuje sa odgovarajuće kvalifikovanim specijalistom i u idealnom slučaju traži više mišljenja.

Autor: redportal.rs

#obim

#penis

#povećanje