Intervencija obavljena u Turskoj, evo koliko je koštala!

Rijaliti zvezda i starleta Ana Korać ponovo je otputovala u Dubai odakle svakodnevno objavljuje fotografije na Instagramu. Ono što na pomenutim slikama nije moglo proći nezapaženo je Anin struk, koji je tanji nego ikada pre!

Dok se na društvenim mrežama vodi polemika da li Ana sužava struk u Fotošopu, izvor blizak starleti za Alo otkriva da se ona navodno podvrgla operaciji sužavanja struka, prilikom koje joj je izvađen poslednji par rebara.

Ana je operacijom suzila struk za čak 5 centimetara, a ova intervencija papreno ju je koštala.

View this post on Instagram

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

IZVOR: IG / @ana_korac

- Ana je oduvek želela da ima bujne obline i tanak struk, a jedan od motiva ulaska u rijaliti bio je da zaradi novac za brojne estetske operacije. Najviše je štedela za operaciju sužavanja struka, zbog čega je otputovala u Tursku, na kliniku u kojoj radi jedan od najboljih estetskih hirurga - izjavio je izvor i dodao:

- Doktor koji ju je operisao je Anin dugogodišnji saradnik, pa ga nije čudio njen zahtev da već tanak struk suzi još više. Ona se nije plašila, te mu se potpuno prepustila i verovala da će postići rezultat kakav je htela. Želja joj je bila da obim struka bude oko 5 centimetara manji - rekao je izvor.

- Nijedan doktor u Srbiji ne radi ovu vrstu operacije zbog čega se Ana odlučila za Tursku. Jedan od najpoznatijih hirurga joj je izvadio poslednji par rebara, a operacija je obavljena pod totalnom anestezijom. Oporavak je trajao oko dve nedelje, a ova intervencija je koštala 7.000 evra. U Istanbulu je bila i tokom postoperativnog oporavka, a sve je dobro uspela da sakrije od javnosti, jer u tom periodu nije ništa objavljivala na društvenim mrežama - zaključio je za Alo izvor blizak Koraćevoj, piše Objektiv.rs.

View this post on Instagram

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

IZVOR: IG / @ana_korac

Autor: redportal.rs

#ana korac

#operacija

#struk

#vađenje rebara