Glumica otputovala na nekoliko dana u Crnu Goru

Slučaj Branislava Lečića uzburkao je javnost u Srbiji, a epilog se i dalje očekuje. Nakon prijave od strane Danijele Štajnfeld, u vezi sa slučajem Branislava Lečića javilo se još nekoliko poznatih ličnosti koje su tvrdile da su imale neki odnos sa njim. Tužilaštvo još nije odlučilo da podigne optužnicu dok se ne uradi veštačenje oštećenih. U međuvremenu, ovaj slučaj utiče i na članove porodice Branislava Lečića, koji svi zajedno proživljavaju ovaj period.

Tako se desilo da je glumica Ana Lečić, ćerka Branislava Lečića, napadnuta u ponedeljak u Crnoj Gori, prenosi Alo.rs.

Kako se navodi, ona je otišla u šetnju sa drugaricom, a tom prilikom prepoznala ju je grupa tinejdžera, koji su zatim krenuli da viču: "Lečić je silovatelj" i "Zatvor za Leku".

- Ana se dogovorila sa drugaricom iz Crne Gore da na nekoliko dana doputuje da bi se sklonila od pritiska koji danima oseća zbog svega kroz šta prolazi njen otac. U Beogradu skoro da nije izlazila na ulicu jer su mediji pratili svaki korak njenog oca i porodice. Već nekoliko dana je u Kotoru, a prekjuče su je neki momci vređali jer su je prepoznali na ulici. Tinejdžeri su počeli da joj dobacuju: 'Otac ti je silovatelj, treba da je u zatvoru, braniš oca siledžiju! Ti si sramota za ženski rod, marš iz Kotora.' Ana se nakratko okrenula, pogledala u njih, a drugarica joj je rekla da na to ne obraća pažnju jer su očigledno neki klinci u pitanju - rekao je izvor za Srpski telegraf, a prenosi Alo.rs.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

IZVOR: IG / @analecic5

Autor: alo.rs / redportal.rs

#Branislav Lečić

#Crna Gora

#ana lečić