Mladost ludost

Prvi reket sveta Novak Đoković trenutno se takmiči na Masters turniru u Monte Karlu. Ovo je njegovo 13. učešće na turniru na kome je 4 puta bio finalista, a 2 puta pobednik 2013. i 2015. godine.

Njegov rival Rafael Nadal, koji je sada 3. teniser sveta, apsolutni je vladar Mastersa u Monte Karlu, koji je do sada osvojio čak 11 puta.

Na društvenoj mreži Tviter objavljen je snimak dvojice tenisera iz mladalačkih dana! 😅

Snimak potiče iz 2008. godine kada je Novak imao 21 godinu, a Rafa 22 godine. U toku turnira, koji se odigravao u Monte Karlu, dvojica tenisera, koji su kroz godine ušli u anale svetskog tenisa, odlučili su da se opuste, skockaju za noćni izlazak i okušaju sreću u jednom od najpopularnijih kazina u ovom gradu.

Na snimku se vidi kako dvojica rivala, ali i dobrih prijatelja, opušteno ćaskaju i pomažu jedan drugom u odabiru stajlinga, nameštanju leptir mašne kako bi što bolje izgledali i izbegli blamiranje. 😁

Pogledajte urnebesan snimak:

IZVOR: TW / @TennisTv

Složićete se da je Novak isti, dok je Rafa imao dužu kosu u odnosu na danas.

Te 2008. godine Novak je predao meč Federeru u polufinalu pri rezultatu 6:3, 3:2, dok je Rafa osvojio turnir te godine osvojio svoju već 4. titulu na Mastersu u Monte Karlu.

Novak je te godine bio 3. najbolji teniser sveta, dok je Nadal bio na 1. mestu!

Autor: redportal.rs

#2008

#Izlazak

#Rafael Nadal

#monte karlo

#novak djokovic

#tenis