Još jedan projekat Arna Gujona

Arno Gujon je poznati Francuz i veliki prijatelj Srbije i Srba, koji je nebrojano puta promovisao Srbiju u svojoj rodnoj Francuskoj.

Ovoga puta se to radi o jednoj knjizi A la Serbie koju je napisao zajedno sa francuskim novinarima, istoričarima i političarima.

View this post on Instagram

Izuzetna mi je čast što sam zajedno sa poznatim francuskim novinarima, istoričarima, političarima i generalima učestvovao u pisanju knjige "À la Serbie" u kojoj smo otkrili razloge zašto danas treba da volimo Srbiju. Knjiga je od nedavno dostupna francuskoj čitalačkoj publici. Hvala Luk Luretu na ovoj sjajnoj inicijativi koja je još jednom pokazala da je francusko-srpska narodna diplomatija živa i da će ako Bog da biti još življa u budućnosti. ・・・ #arnogujon #gujon #solidaritekosovo #knjiga #livre #kultura #prijateljstvo #diplomatija #serbie #france

A post shared by Arno Gujon (@arno.gujon) on

IZVOR: IG / @Arno.Gujon

Knjiga bi trebala da predstavi Francuzima Srpski narod i po rečima Arno Gujona to predstavlja pravu francusko-srpsku narodnu diplomatiju.

Arno se takođe zahvalio i svom prijatelju Luk Luretu koji je inicirao pisanje ove knjige.

IZVOR: TW / @ArnoGujon

Arno Gujon je najviše poznat po svojoj fondaciji za Kosovo i Metohiju preko koje više od deceniju pomaže Srbima koji su u vrlo teškoj situaciji. Kroz fondaciju su već prošli milioni evra pomoći najpre od Francuza a i od Srba i drugih koji su donirali Gujonu.

Autor: redportal.rs

#Arno Gujon

#knjiga